Zvídavá nadílka, to je inspirativní dopoledne nabité přednáškami a workshopy o studiu v zahraničí, ale i mnoha dalších zajímavých tématech v podání studentů zahraničních univerzit a odborníků z oboru.

Zvídavá nadílka 2022 je úspěšně za námi. Těšíme se zase za rok!

 

KOMU JE AKCE URČENA: Zvídavá nadílka je určena všem studentům středních škol ve věku 14 až 19 let (ať už přijdou samostatně či se třídou a pedagogem).

KDY: ve čtvrtek 8. prosince 2022 od 9:00 – 12:30

KDE: Skautský institut v Rybárně, U Sovových mlýnů 134/1, Praha 1 – Malá Strana

PROGRAM ke stažení

Na co se můžete těšit:

  • Řada přednášek a workshopů ve 25-45 min blocích v českém jazyce.
  • Mezi přednášejícími jsou čeští studenti a absolventi zahraničních univerzit, kteří jsou stipendisty programu Scholarship nadace Bakala Foundation.
  • Přednášet budou i absolventi další programů Bakala Foundation, jako je žurnalistický program Journey: Journalism Bootcamp nebo architektonická soutěž Kaplicky Internship.
  • Zájemcům o studium v zahraničí budou k dispozici studijní poradkyně Kristýna Burdová Borsodi a manažerka programu Scholarship Jana Wittbergerová.
  • V předsálí najdete info stánky organizací DofE, American Councils Czechia (poskytovatel stipendia FLEX) a Fulbrightovy komise (program Education USA).
  • O přestávkách bude zajištěno občerstvení a nápoje.

VSTUPNÉ je pro všechny účastníky i školy ZDARMA.

Registrovat se mohou celé třídy zároveň i jednotliví studenti.

FOTOGRAFIE Z PŘEDCHOZÍCH ROČNÍKŮ:

Zvídavá nadílka 2022

Zvídavá nadílka 2019

Zvídavá nadílka 2018

Zvídavá nadílka 2017

Zvídavá nadílka 2016

V letech 2020 a 2021 akce kvůli anti-covid opatřením neproběhla. Doufáme, že počínaje rokem 2022 bude tato tradice opět každoroční.

VIDEO Z PŘEDCHOZÍCH ROČNÍKŮ: